ФАХІВЦІ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ НА БАЗІ СУМСЬКОГО НАУ

«Ми – те, що ми їмо»
Гіппократ

Важко переоцінити роль безпечності харчових продуктів, що потрапляють до нашого столу щодня, адже здоров’я людини прямо залежить від того, що вона споживає. Сучасне розмаїття операторів ринку та продукції, що вони пропонують здатне вдовільнити найпримхливішого споживача, а ось контроль якості та безпечності харчових продуктів забезпечують фахівці Держпродспоживслужби. Саме вони виявляють неякісні партії товарів, попереджуючи масові отруєння та поширення інфекційних захворювань. Усвідомлюючи вагомість актуалізації знань, спеціалісти Держпродспоживслужби в обов’язковому порядку постійно удосконалюють свої фахові професійні знання.

На базі Сумського НАУ завершився двотижневий навчальний курс підвищення кваліфікації за програмою: «Підвищення кваліфікації завідувачів, лікарів, фахівців та лаборантів ветеринарної медицини державних лабораторій Держпродспоживслужби» Слухачами курсу були представники з Харківської та Сумської областей. Високий рівень викладання теоретичного та практичного матеріалу лекторів курсу, сучасні методи онлайн-взаємодії з аудиторією, забезпечили якісний навчальний процес. Навчання відбувалося в режимі онлайн за допомогою інтернет-застосунків. За результатами навчання всі слухачі склали підсумкове тестування та отримали свідоцтва встановленого зразка.

Незважаючи на виснажливі повітряні тривоги та аварійні відключення електроенергії в Сумській та Харківській областях, слухачі сумлінно навчалися та оновлювали власні знання і компетентності. Щиро дякуємо нашим учасникам навчання за їх свідомий підхід до проходження курсів! Віримо, що актуалізовані знання слугуватимуть на благо країни! Бажаємо нашим слухачам мирного неба та яскравих професійних успіхів!