ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ

Інформаційні потоки та невпинний розвиток IT технологій спонукають до безперервного навчання та розвитку власних компетенцій у сфері комп’ютерної грамотності. Cучасні темпи інформатизації нашого суспільства вимагають від державного службовця адаптивності до швидкого сприйняття та опрацювання великих об’ємів відомостей, оволодіння засобами, методами та технологією роботи з інформаційними ресурсами. Усвідомлюючи значущість цього питання державні службовці щорічно підвищують власну кваліфікацію.
Працівники Північного міжрегіонального головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на державному кордоні здійснили навчання на базі Сумського НАУ за загальною короткостроковою програмою «Інформаційна безпека в органах державної влади».

Завдяки змістовним та структурованим матеріалам лектора курсу, старшого викладача кафедри кібернетики та інформатики – Агаджанова-Гонсалеса Карена Хесусовича слухачі істотно підвищили власний рівень інформаційно-технологічної компетентності. Зокрема, під час навчання встигли обговорити питання пов’язані з онлайн та офлайн загрозами, email та фішинговими атаками, навчилися ідентифікувати захищені з’єднання, а також детально ознайомилися з особливостями електронного документообігу.

Навчання відбувалося за допомогою застосунку Zoom. Ефективна комунікація була організована за допомогою чату у месенджері, а також – електронного листування. По завершенню навчання всі слухачі пройшли обов’язковий підсумковий контроль – комп’ютерне тестування. За результатами навчання, всім слухачам, які успішно склали тестування видано іменні сертифікати про підвищення кваліфікації.

Переконані, що нові знання принесуть користь кожному слухачу та підвищать загальний рівень інформаційної безпеки державної установи. Бажаємо нашим слухачам миру, професійного розвитку та кар’єрного зростання!