ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ «СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЗМІНАМИ В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ»

Адаптація до змін – необхідна навичка сьогодення. Вплив обставин воєнного стану, діджиталізація, цифровізація, оновлення нормативно-правової бази все це вимагає від кожного з нас нарощування гнучкості, адаптивності та пошуку дієвих підходів для забезпечення власної продуктивності в умовах змін. Усвідомлюючи нагальність розвитку таких компетентностей як сприйняття та впровадження змін, державні службовці оновлюють знання та напрацьовують навички використовуючи інструмент підвищення кваліфікації.

12 Липня на базі Сумського НАУ завершилася серія семінарів за загальною короткостроковою програмою «Сучасні підходи до управління змінами в органах державної влади». Учасниками навчання стали державні службовці категорії «Б» та «В» різних організацій та установ Сумської області. Навчання відбувалося онлайн за допомогою спектру програмних застосунків, що забезпечували якісний навчальний процес.

Центр підвищення кваліфікації висловлює щиру вдячність слухачам за їх сумлінний підхід до навчання, активну участь у тренінгових частинах програми підвищення кваліфікації. За підсумками навчання кожен слухач склав підсумкове тестування та отримав сертифікат встановленого зразка.

Маємо щирі сподівання, що актуалізовані знання та напрацьовані методи позитивно вплинуть на здатність слухачів сприймати і впроваджувати зміни в їх організаціях та установах. Бажаємо нашим слухачам мирного неба, міцного здоров’я та професійних успіхів!